2008/04/22

Everest 2008. Llamada de Juanra el 20-4-08


Ha llamado Juanra el día 20, no se le oía muy cómodo, hablaba bajo la atenta mirada de un militar. Han estado aclimatando en la zona del Pumori hasta cerca de los 6000m. y ese mismo día habían realizado la "Puja" ofreciendo sus botas a todos los dioses y allegados para ser bendecidas.
El día 21 salían para el C.1 y esperan el fin de semana estar en el C.2. Este retraso sobre lo planeado se debe a que el Glaciar de Khumbu no estaba totalmente equipado por los sherpas. Con el parón obligado hasta el día 10, bajarán a descansar a algún pueblo ya que en el campo base no tienen gran cosa que hacer.

5 comentarios:

susana dijo...

ZORIONAK JORDI!

Jeroteo Zenzarrola dijo...

Aupa Jordi!
He visto el comentario de Rosana y por él deduzco que igual fue tu cumpleaños ayer, 22, de Abril.
Yo por si acaso, te felicito: zorionak!

Por aquí Mar y yo tenemos alguna noticia que darte, pero ya se anunciará en directo.

Saludos de "la peña". Este finde en Pirineos nos acordaremos de vosotros.

Al dijo...

Joe, t'havia escrit un email però se m'ha esborrat (en fi).

Deia que, felicitats per Sant Jordi, germànet, i que el teu llibre t'esperarà a la teva volta. (Això sí, ja m'ho hauré llegit, per a no perdre el costum)jeje.

Ja m'ha dit la mama que has has parlat amb amb al papa , jo, intentaré trucar-te, que tinc novetats (copa de la reina, el meu genoll...però crec que ni la meitat d'importants que les del Jero!!!)

En fi, molt ànim i que no decaigui!
"A por ellos que son pocos y cobardes (...)"

Petons,

La Familia...

rosanna dijo...

Felicitats germà!!!!! Sant Jordi i tu a 6.000 m...no et preocupis, ja recullo jo demà el teu llibre a casa dels pares...je, je.

Ei!, tu sempre dient que rugby és un embolic... que si els clubs, les federacions...que hem de lluitar contra molts "interessos, que en la muntanya tot és més fàcil... Quins cabrons!!!...Sempre hi ha "gent" (es pot possar un adjectiu més "contundent" aqui??) disposada a tocar la "moral"...

Em sap molt greu que hagis d'experimentar la frustració extra-esportiva a les portes del cim del Everest. Però fes-me cas, això només serveix perquè la vostra determinació creixi. Aixi que paciència i determinació!!, Jordi podreu fer-lo, segur, així que ànim.

Ros

Kimetz dijo...

Aupa bikote,
Zorionak Jordi nahiz ta atzerapenarekin izan baina beno,la intención es lo que cuenta dio erdarazko esakerak.

Hor goian dagoeneko nahiko aklimatatua eongo zarete arnas kontuarekin ezta?

Hametik dena lasai darrai, ikasten ekainerako ta bizikletan al denik eta gehien entrenatzen quebrantaren gogortasunak jan ez nezan.

Beno eutsi gogor ta ez utzi militar zikin horiei zuen morala sapusten.Ta ostopoak ostopo jarraitu zuenarekin tinko ta gogotsu!

Agur bero bat ta ondo ibili.

BABESLEAK

BABESLEAK